Kanotrainer/-coach worden? Schrijf je nu in voor de opleiding in maart!

Met de opleiding kanotrainer/-coach wordt jij zelfstandig trainer en kan je mensen kennis en vaardigheden bijbrengen zodat ze beter en met plezier kunnen wedstrijdsporten.

23 februari 2023

Kanotrainer/-coach worden? Schrijf je nu in voor de opleiding in maart!

Vind jij het leuk om jouw kano wedstrijdervaring door te geven en anderen te helpen  ontwikkelen?  Dan is deze opleiding iets voor jou!

Van techniek tot tactiek, van oefenstof maken tot een jaarprogramma ontwikkelen; je leert het allemaal tijdens de kano trainersopleiding. Zo wordt jij zelfstandig trainer en kan je mensen kennis en vaardigheden bijbrengen zodat ze beter en met plezier kunnen wedstrijdsporten. En zorg jij ervoor dat de wedstrijdsport bij jouw vereniging verbeterd of uitgebreid wordt. 

Ivo Lamers begon in 2021 aan de cursus en is ondertussen klaar om de opleiding af te ronden.  “Ik vind het heel leerzaam om een theoretisch kader te hebben bij hetgeen je vaak  in de praktijk al doet bij je club” vertelt hij. 

Deze opleiding is toegankelijk voor trainers in alle disciplines van de kanosport. Voorwaarde is wel dat je zelf voldoende kennis en ervaring hebt in de discipline waarin je trainer wil worden. Dat kan doordat je zelf actief sporter bent (of bent geweest) of wanneer je als begeleider actief bent. Op moment van afronden moet je minimaal 18 jaar zijn.

Data

  • Woensdagavond 8 maart 2023 - 19:00-21:30 uur - Startavond te Utrecht (DeWeerelt van Sport)
  • Zaterdag 11 maart 2023, 09:00 - 17:00 uur Praktijkdag 1 (locatie nader te bepalen)
  • Zaterdag 1 april 2023, 09:00 - 17:00 uur Praktijkdag 2 (locatie nader te bepalen)
  • De derde praktijkdag wordt discipline specifiek in overleg met de kandidaten gepland

Kosten

€ 595,-

Bij de Watersportverbond Academy vind je meer informatie over de inhoud van de opleiding kanotrainer/-coach.. Voor vragen kun je contact opnemen met Denise ten Bokum via opleidingen@watersportverbond.nl.

Deel dit artikel:

Academy

De partners van het Watersportverbond