Landelijk overzicht proeflessen voor kinderen

17 januari 2020

Organiseert jouw vereniging een open dag of speciale proeflessen voor kinderen? Geef dit door, zodat we kinderen naar jouw vereniging kunnen doorverwijzen. Het nieuwe seizoen van Optimist on Tour staat weer voor de deur. Alvorens we het ruime sop kiezen beginnen we dit seizoen binnen tijdens de Vakantiebeurs van 16 t/m 19 januari en zijn we weer aanwezig bij de HISWA.

Het Watersportverbond wil graag de deelnemende kinderen en hun ouders informeren over de mogelijkheden die ze in hun eigen regio hebben. Op de website van Optimist on Tour is dan ook een (landelijk) overzicht opgenomen van alle (gratis) proeflessen en open dagen die door verenigingen en zeilscholen worden georganiseerd. Zo hopen wij dat de kinderen en hun ouders een kijkje op de vereniging komen nemen en enthousiast worden om een cursus te volgen. 

Organiseert jouw vereniging een open dag of speciale proeflessen voor kinderen? Geef dit dan gerust door via charlotte.van.leerdam@watersportverbond, zodat we kinderen naar jouw vereniging door kunnen verwijzen.

De partners van het Watersportverbond