Meld nu NK’s aan voor de Wedstrijdkalender 2022

2 december 2021

Meld nu NK’s aan voor de Wedstrijdkalender 2022

Organiseert jouw vereniging in 2022 een NK? Zorg dan dat die voor 31 december 2021 wordt aangemeld. Dan hebben we een compleet overzicht van alle NK’s en andere wedstrijden op één plek.

 

Aanmelden NK’s

Alle wedstrijd organiserende verenigingen en stichtingen zijn 1 november aangeschreven met het verzoek om de NK's voor het komend seizoen aan te melden. Ook de klassenorganisaties zijn op de hoogte gebracht dat de betreffende verenigingen en stichtingen de link naar het aanmeldformulier reeds hebben ontvangen.

Om beter in lijn te blijven met de eisen die RvW aan het organiseren van wedstrijden stelt, is de link naar het formulier enkel aan de verenigingen en stichtingen verstrekt. Het zijn zij immers die conform RvW 89.1, naast het Watersportverbond of World Sailing, immer betrokken zijn bij de organisatie van een wedstrijd.

Check dat jouw NK tijdig (voor 31/12) is aangemeld via het formulier en dat overige wedstrijden via wedstrijdsport@watersportverbond.nl aangemeld worden. Zodoende houden we het best zicht op de kalender planning voor 2022!

Deel dit artikel:

De partners van het Watersportverbond