Overzicht van beschikbare ligplaatsen

Heb je als vereniging nog vaste lig- of opslagplaatsen vrij? Maak dit dan via onze kanalen bekend. Wij koppelen vraag en aanbod graag aan elkaar!

12 mei 2021

Vorig jaar zijn we gestart met het koppelen van vraag en aanbod van vaste ligplaatsen bij verenigingen. Hieronder vallen alle soorten vaste ligplaatsen, zoals voor zeilboten, motorboten, kano's, surf en kite gear en sup's. Wij maken een overzicht van die beschikbare ligplaatsen via een kaart op onze website. Watersporters die een ligplaats zoeken, kunnen via de kaart kijken of er een plek in de buurt beschikbaar is. 


Geef aan ons beschikbare ligplaatsen door en koppelen aanbod aan vraag!

Door de corona pandemie zijn er vorig jaar flink meer boten verkocht. Ook dit jaar verwachten wij dat deze groei doorzet en dat veel Nederlandser vakantie in eigen land zullen vieren. Dit kan leiden tot een grote vraag naar ligplaatsen. Wellicht heeft jouw vereniging ligplaatsen beschikbaar en wil je dit kenbaar bij watersporters. Dat doen wij graag!

Geef aan ons door of je ligplaatsen beschikbaar hebt en wij maken dit bekend onder watersporters via onze onze nieuwsbrieven, website en social media. 

Uiteraard kan de beschikbaarheid afhangen van bijvoorbeeld lengte en diepgang en soort boot of binnen/buiten, op trailer of in de loods. Wanneer een geïnteresseerde watersporter contact met de vereniging opneemt kunnen de exacte mogelijkheden besproken worden. Is voor die behoefte nog net geen plek beschikbaar, dan is het contact in ieder geval wel al gelegd. Wellicht kunnen ze al lid worden en op de wachtlijst gezet worden. Wanneer er wel een ligplaats beschikbaar is, dan kan dit direct een nieuw lid opleveren! 


Ligplaats opgeven

Vrije ligplaatsen kun je online aanmelden via dit formulier.

De partners van het Watersportverbond