Waar is iedereen te vinden en te volgen tijdens de Dutch Water Week? 

23 mei 2023

Waar is iedereen te vinden en te volgen tijdens de Dutch Water Week? 

De Dutch Water Week vindt plaats van 27 mei tot en met 4 juni in Almere (Muiderzand), Lelystad (Bataviastrand) en Amsterdam (Marineterrein/Scheepvaartmuseuem). Het is een watersportfestival voor iedereen, met demonstraties van nieuwe urban watersporten, sup en kanotochten, opstapdagen, wedstrijden en allerlei clinics voor jong en oud. De hele week zijn er mogelijkheden om nieuwe watersporten uit te proberen, voor de kennismaker, de liefhebber, voor de relaxte en ook voor de fanatieke watersporter.

Check op de website van de Dutch Water Week wat er op welke dag te doen is!

Het Watersportverbond social reporters team op locatie

Speciaal voor deze week vormen medewerkers van het Watersportverbond het social reporters team. Tijdens de Dutch Water Week gaan ze op zoek naar jouw avonturen en ervaringen om via de kanalen van het Watersportverbond nóg meer mensen te enthousiasmeren voor de watersport. 

Waar ben jij komende week te volgen? Tip onze social reporters!

Vind je het leuk om je verhaal of je ervaring met ons te delen? Tip ons reporters team waar je naartoe gaat door onze social media accounts te taggen zodat we jouw verhalen kunnen delen! En wie weet komen we je op wel even opzoeken als we toevallig in de buurt zijn!

~ Instagram

~ Twitter

~ Facebook

~ Linkedin


Nieuws Team Allianz

De sporters van Team Allianz zijn vanaf 30 mei te vinden bij de Allianz Regatta. Het laatste nieuws kun je lezen op de website van Team Allianz, en daarnaast kun je ze volgen op de verschillende social media kanalen.


Allianz Regatta World Cup

De World Cup Series is een serie van zeilwedstrijden in de olympische klassen voor de wereldtop in het zeilen. De Allianz Regatta maakt onderdeel uit van de World Cup Series. Registratie start op 30 mei, van van 31 mei tot en met 4 juni 2023 wordt er gevaren vanuit Almere en Lelystad, in het zuidelijke deel van het IJsselmeer. Bijna 300 zeilers uit 47 verschillende landen varen mee in de editie van dit jaar.

De volgende klassen vertrekken vanuit Almere/Marina Muiderzand:

  • 49er
  • Ilca 6
  • Ilca 7

Vanuit Lelystad vertrekken: 

  • iQFOiL men
  • Formula Kite men
  • Formula Kite women

Je kunt de Allianz Regatta volgen via Twitter en Instagram. De wedstrijden zijn te volgen via SAP tracking, tijdens de regatta te vinden op de website van de Allianz Regatta.

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Events

De partners van het Watersportverbond