College van Deskundigen

College van Deskundigen

Heb jij als vereniging of organisatie een probleem waar je niet zelf uitkomt? Wij helpen je graag met de ruime expertise van ons College van Deskundigen.

Het College van Deskundigen is een reservoir van vrijwilligers van het Watersportverbond met hele specifieke kennis op, bijvoorbeeld, het gebied van sportondersteuning, juridische, fiscale, bouwtechnische, milieutechnische en organisatorische zaken.

Projectmatige basis
Onze specialisten stellen hun kennis op projectmatige basis ter beschikking van aangesloten leden van het Watersportverbond met als doel het vergroten van de kennis, slagkracht en capaciteit van deze watersportorganisaties. Eerste Hulp Bij Organiseren als het ware.

Hoe werkt het College van deskundigen?
De werkwijze van het College van Deskundigen is heel simpel. Zit je als verenigingsbestuurder met een vraag of probleem op, bijvoorbeeld, het gebied van milieuwetgeving, vrijwilligerswerving, accommodatiebouw, fiscaliteit, etc., dan kun je deze vraag neerleggen bij de verenigingsondersteuner.

Gratis advies
Via de coördinator van het College van Deskundigen komt de vraag terecht bij de juiste deskundige. Die neemt persoonlijk contact met je op en stelt een stappenplan op om tot een advies te komen dat wordt aangeboden aan jouw watersportorganisatie. Dit is een analyse van de situatie waarbij in een aantal gevallen direct concrete hulp kan worden geboden. In complexere gevallen kan het zijn dat je het advies krijgt hulp in te schakelen van, bijvoorbeeld, een aannemer of een advocaat.

Wat kost de hulp van het College van Deskundigen? Voor aangesloten watersportorganisaties is de hulp van een deskundige gratis.

Neem direct contact op>>

 

Background