Corona

Het coronavirus levert een hoop vragen op rondom de watersport. Je vindt hier informatie over het coronavirus en wat het betekent voor de watersport.

Coronavirus en de watersport

De verspreiding van het coronavirus heeft grote invloed op het maatschappelijk leven en de sport. Het Watersportverbond volgt de situatie op de voet en laat zich adviseren door NOC*NSF, het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn. 

Op deze pagina vind je nieuwe berichtgeving over de gevolgen van het coronavirus voor de watersport. Check daarom de komende periode geregeld deze pagina. Meer informatie over de coronamaatregelen en de actuele routekaart lees je op de website van de Rijksoverheid. 

Update 23 februari: De informatie op deze pagina wordt aangepast op basis van de persconferentie op 23 februari van het kabinet van 19:00 uur. Mocht de inhoud hiervan gevolgen hebben voor de watersport, dan passen wij de informatie in dit kennisdossier zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 26 februari, aan. 

De partners van het Watersportverbond