Beschikbaarheid ligplaatsen

Wil je als vereniging nieuwe leden werven en hebben jullie nog vaste ligplaatsen vrij? Vul dan onderstaand formulier in.

Het Watersportverbond heeft een breed bereik onder de watersporters. Wij tonen,  voor de verenigingen die dit willen, de beschikbaarheid van ligplaatsen aan watersportend Nederland via een kaart. We verspreiden dat via onze website, in nieuwsbrieven en via social media. Meld je vereniging hiervoor aan via het onderstaande formulier.

Welke ligplaatsen?

Hieronder vallen alle soorten vaste ligplaatsen, zoals voor zeilboten, motorboten, kano's, surf en kite gear en sup's. Uiteraard kan de beschikbaarheid afhangen van bijvoorbeeld lengte en diepgang en soort boot of binnen/buiten, op trailer of in de loods.

Wanneer een potentieel nieuw lid contact met jullie opneemt kunnen de exacte mogelijkheden besproken worden. Is voor die behoefte nog net geen plek beschikbaar, dan is het contact in ieder geval wel al gelegd. Wellicht kunnen ze al lid worden en op de wachtlijst gezet worden. Is voor die behoefte wel een ligplaats beschikbaar dan kan dit direct een (blij) nieuw lid opleveren. 

Kaart

De kaart met beschikbare plaatsen staat inmiddels hier online. De gegevens die erop staan zijn: naam vereniging, adres, website, disciplines en ligplaatsen beschikbaar: ja/nee

Formulier beschikbaarheid ligplaatsen

Komt niet in het kaartje, alleen voor vragen vanuit Watersportverbond
Komt niet in het kaartje, alleen voor vragen vanuit Watersportverbond
Komt niet in het kaartje, alleen voor vragen vanuit Watersportverbond


Afmelden?

Indien jullie beschikbaarheid verandert en jullie niet meer op het kaartje vermeld willen worden dan kun je dit ook doorgeven via bovenstaand formulier of door een mail te sturen naar vereniging@watersportverbond.nl

Uitgelichte artikelen

De partners van het Watersportverbond