Verenigingen

Binnen de palen van de organisatie

Materiaal huren of lenen

Om het watersporten op de eigen vereniging laagdrempelig te maken hebben wij verschillende trailers met Optimisten, Laser Vago’s en windsurfplanken te huur voor aangesloten verenigingen. Wilt uw vereniging een activiteit voor jeugd organiseren, maar heeft u niet de kennis of het materiaal in huis? Het Watersportverbond ondersteunt u graag!

Materiaal lenen

Wilt uw vereniging een activiteit voor jeugd organiseren, maar heeft u niet de kennis of het materialen hiervoor in huis? Dan ondersteunt het Watersportverbond u graag. Het organiseren van een jeugdactiviteit kan gebruikt worden om de instroom te vergroten of uw vereniging op een leuke manier in de regio op de kaart te zetten. U kunt Optimist on Tour bijvoorbeeld koppelen aan een open dag van de vereniging, of tijdens een vriendjes- en vriendinnetjesdag. Ook ondersteunen wij graag met materiaal (zoals boten, kano’s, zwemvesten en dergelijke), advies en communicatie over uw Optimist on Tour op onze eigen kanalen. 

Lees hier meer over het lenen van materiaal voor uw jeugdactiviteiten >>

Interesse?
Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met Charlotte van Leerdam (
charlotte.van.leerdam@watersportverbond.nl) om de mogelijkheden voor uw vereniging te bespreken.

Materiaal huren

Ook hebben we surfpakken en zwemvesten ter beschikking. Per trailer, die zonder aanhanger rijbewijs (E achter B) te vervoeren vanwege het totaal gewicht dat onder de 750 kilo blijft te vervoeren is, liggen: 

  • 6 polyethyleen optimisten
  • 8 Fanatic Viper surfplanken
  • 2 Laser Vago’s

Ideaal materiaal om bijvoorbeeld in te zetten bij een open dag, schoolsportactiviteiten, kennismakingsdag voor jeugd, (instructeurs)opleiding of een examen.

Polyethyleen Optimisten op de trailer
Van de Optimisttrailers zijn er maar liefst zes verspreid over het land en zijn af te halen bij de hoofdsteunpunten. Neem voordat je een Optimistentrailer gaat huren contact op over de beschikbaarheid en reservering met één van de hoofdsteunpunten waar de trailers gestald zijn. Dit zijn de volgende aangesloten verenigingen: VW De Twee ProvinciënWSV GiesbeekWSV Het BovenwaterWSV Braassemermeer en RZV te Rotterdam

Dit zijn de (richt)huurprijzen voor aangesloten verenigingen:

Trailer met 6 Blue Dragon optimisten € 95,- per dag
Trailer met 8 Fanatic Viper surf € 75,- per dag
Trailer met 2 Laser vago's € 125,- per dag
Trailer met 2 Laser vago's  € 125,- per dag

Deze prijzen zijn exclusief voor aangesloten verenigingen en zijn bedoeld om de onderhoud en verzekeringskosten van het materiaal te kunnen dekken. Let op: bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en kunnen per vereniging verschillen. 

Interesse? Neem dan snel contact op met één van de hoofdsteunpunten als het gaat om de Blue Dragon Optimisten trailers, voor de overige trailers kun je contact opnemen met ons: Christoffel.van.hees@watersportverbond.nl of 030-3077510

Prijzen zijn per gebruiksdag. Bij het Watersportverbond aangesloten verenigingen betalen het lage tarief en wordt geen BTW in rekening gebracht. Voor overige bevriende gebruikers/relaties wordt (21%) BTW in rekening gebracht over het hogere tarief. Deze prijzen zijn net voldoende voor het Watersportverbond om daarmee de kosten van onderhoud en verzekering te kunnen dekken.

 

Background