Verenigingen

Binnen de palen van de organisatie

Toertochten

Het organiseren van toertochten is een goede manier om je vereniging actief te houden, de leden bij de vereniging te betrekken en een band met de leden op te bouwen. Hier vind je reglementen, tips en adviezen ten behoeve van toertochten voor kanovaarders en motorboot toertochten.

Toervaren kano

Het afgelopen jaar zijn er veel kano toertochten georganiseerd. Wij houden het hele jaar een kalender bij van alle toertochten, zo hebben leden goed inzicht in beschikbare tochten. Organiseer jij als kanovereniging ook een toertocht? Meld deze hier aan! Er zit geen deadline aan het aanmelden van deze tochten.

Website en magazine Kanosport
De 'Toerkalender' wordt jaarlijks geplubliceerd op onze website voor consumenten: kano.watersporters.nl. Daarnaast wordt de tocht opgenomen in het driemaandelijkse magazine Kanosport.

Wil je meer weten over toervaren voor kano?
Op deze pagina vind je meer informatie over bijvoorbeeld de materialen, waar je het kunt leren en de commissie toervaren van het Watersportverbond.

Toervaren motorboot

Als vereniging waar veel motorboten actief zijn, zijn er diverse mogelijkheden voor leuke toertochten. Maar hoe organiseer je zoiets nou precies?

In de handleiding Organisatie van Motorbootevenementen (zie hieronder) vind je tips en adviezen bij het organiseren van evenement voor de motorbootvarende leden. Denk hierbij aan puzzeltochten, behendigheidswedstrijden, gezelligheidstochten of nachtelijke tochten. Ook in het Handboek voor de Dag van de Watersport zijn tips voor motorbootevemementen opgenomen.

Background