Verenigingen

Binnen de palen van de organisatie

Zeilkamp

Met de lancering van een klantvriendelijk boekingsplatform voor watersportkampen komt het Watersportverbond tegemoet aan de wensen van vele ouders die hun kinderen een geweldige watersportweek willen laten beleven.

In tegenstelling tot andere zoekmogelijkheden biedt dit boekingsplatform in één oogopslag een overzicht van beschikbare zeil- of surfkampen bij verschillende aanbieders. Niet langer websites vergelijken op aanbod, prijs en beschikbaarheid, maar via één zoekopdracht precies de vakantie vinden die je zoekt.

Zeilscholen.nl heeft een ruim aanbod van zeil- of surfkampen bij zowel verenigingen als zeil- en surfscholen. Voor kinderen is een zeil- of surfkamp een onvergetelijke ervaring; zelfstandig beslissingen nemen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, net iets te laat naar bed gaan, de pret voor de bonte avond en iedere dag lekker actief bezig zijn op het water. Na een week zijn kinderen in staat zich op het water te redden, hebben ze de basisvaardigheden onder de knie en kunnen ze verdere stappen in hun watersport carrière zetten.

Background