Verenigingen

Binnen de palen van de organisatie

Communicatie

Een goede en open communicatie binnen de vereniging zorgt voor tevreden en betrokken leden en dit leidt ertoe dat de leden een positief gevoel ten opzichte van een vereniging uitdragen.

Ook interactie met de leden helpt om als vereniging ledengericht te kunnen blijven acteren. Daarnaast kan je aan de buitenwereld laten zien dat jouw vereniging bestaat, activiteiten organiseert en welke successen er worden behaald.

Naast de interne communicatie als nieuwsbrieven, de website en eventueel sociale kanalen, is er natuurlijk ook de promotie van de vereniging naar buiten toe. Wij helpen graag de communicatie van aangesloten verenigingen te verbeteren.

Persberichten
Organiseert jouw vereniging een evenement, wedstrijd of interessante lezing en wil je daar aandacht aan geven? Schrijf een persbericht. Onze ervaring is dat lokale media altijd op zoek zijn naar dergelijk nieuws. Ook wij worden graag op de hoogte gesteld. Vergeet niet bij het bericht een goede foto te voegen.

Promotiemiddelen
Niet iedere vereniging beschikt over een vormgever die posters, flyers of ander campagnemateriaal kan maken. Het zelf ontwerpen is tijdrovend en levert niet altijd het gewenste resultaat op. Daarom bieden we onze verenigingen toegang tot de gloednieuwe online tool 'Clubdesigns'. Maak de mooiste promotiemiddelen voor jouw vereniging. Van visuele uitingen voor op social media tot posters voor evenementen, gepersonaliseerd en in de huisstijl van de vereniging. Klik hier om account voor jouw vereniging aan te vragen >>

Video
Wij hebben een vaste cameraman in dienst die graag een video komt maken van interessante verhalen bij aangesloten vereniging. Heeft jullie vereniging nou zo’n bijzonder verhaal? Een jubileum of een lid dat al 50 jaar binnen de vereniging vrijwilligerswerk doet? Wij verzamelen graag mooie verhalen. 

Klik hier om je evenement, video of persbericht aan ons door te geven>>

Op de site van NOC*NSF vind je meer tips en adviezen.

Downloads:

Background