Verenigingen

Binnen de palen van de organisatie

Communicatie

Een goede en open communicatie binnen de vereniging zorgt voor tevreden en betrokken leden en dit leidt ertoe dat de leden een positief gevoel ten opzichte van een vereniging uitdragen.

Ook interactie met de leden helpt om als vereniging ledengericht te kunnen blijven acteren. Daarnaast kan je aan de buitenwereld laten zien dat jouw vereniging bestaat, activiteiten organiseert en welke successen er worden behaald.

Naast de interne communicatie als nieuwsbrieven, de website en eventueel sociale kanalen, is er natuurlijk ook de promotie van de vereniging naar buiten toe. Wij helpen graag de communicatie van aangesloten verenigingen te verbeteren.

Persberichten
Organiseert jouw vereniging een evenement, wedstrijd of interessante lezing en wil je daar aandacht aan geven? Schrijf een persbericht. Onze ervaring is dat lokale media altijd op zoek zijn naar dergelijk nieuws. Ook wij worden graag op de hoogte gesteld. Vergeet niet bij het bericht een goede foto te voegen.

Evenementenkalender
Heb je een evenement? Meld deze ook meteen aan voor de evenementen kalender bij onze afdeling Communicatie. Deze is dan op onze website zichtbaar voor bezoekers.

Video
Wij hebben een vaste cameraman in dienst die graag een video komt maken van interessante verhalen bij aangesloten vereniging. Heeft jullie vereniging nou zo’n bijzonder verhaal? Een jubileum of een lid dat al 50 jaar binnen de vereniging vrijwilligerswerk doet? Wij verzamelen graag mooie verhalen.

Klik hier om je evenement, video of persbericht aan ons door te geven>>

Op de site van NOC*NSF vind je meer tips en adviezen.

Downloads:

Background