Verenigingen

Binnen de palen van de organisatie

Subsidies

Sportverenigingen kunnen vanaf 1 januari 2019 een subsidieaanvraag doen voor investeringen in bouw en onderhoud van sportaccommodaties en de aanschaf van sportmaterialen. Bovendien biedt de (nieuwe) regeling een aanvullende subsidie voor maatregelen die de duurzaamheid en toegankelijkheid van sportaccommodaties verbeteren. Deze subsidieregeling is een compensatie voor de uitbreiding van de btw-vrijstelling voor sportorganisaties per 1 januari 2019.

Themabijeenkomsten

Om onze verenigingsbestuurders goed over de uitbreiding van de btw-vrijstelling te informeren organiseerde de Watersportacademy op maandag 19 november en donderdag 6 december een themabijeenkomst: subsidie bouw en onderhoud van sportaccommodaties. U kunt hier de presentatie van de themabijeenkomsten downloaden:

Lees ook het verslag van de bijeenkomst subsidieregeling sportaccommodaties op 19 november 2018

Op zaterdag 15 december organiseerde de Watersportacademy voorafgaand op de ALV een vervolgbijeenkomst met meer Q&A 's. Hier vindt u die presentatie:

Meer informatie

Meer informatie over dit onderwerp? Bestuurder dan de regeling via o.a.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze verenigingsondersteuners Mirella Feeke of Louise Polet via vereniging@watersportverbond.nl of neem contact op met een andere vereniging over hun ervaringen met het verduurzamen van de sportaccommodatie. 

Intervisie

Bekijk ook de verenigingsvideo die het Watersportverbond heeft gemaakt bij WSV Het Nieuwe Diep:

 

Archief nieuws:

 

 

Background