Verenigingen

Binnen de palen van de organisatie

Communicatie

Het Watersportverbond probeert haar achterban via allerlei kanalen op de hoogte te houden van nieuws, activiteiten en successen.

Besturennieuwsbrief

Elke maand wordt een digitale Besturennieuwsbrief, met veel interessante artikelen, naar de bestuurders van verenigingen gestuurd. Deze artikelen zijn ook hier na te lezen.

Een aantal regioteams verstuurt regelmatig nieuwsbrieven met specifiek en interessant (regio)nieuws, ook te vinden op onze site>> 

Websites
Het Watersportverbond heeft twee websites:

  • Op de website voor verenigingen helpen wij bij vraagstukken over het beheren en besturen van een vereniging. Maar ook helpen we bij het organiseren van wedstrijden en opleidingen.
  • Op de website voor consumenten vind je nieuws en informatie specifiek voor alle watersporters in Nederland. Van algemeen tot discipline specifiek.

Social Media
Het Watersportverbond is actief aanwezig op social media. Voor alle verschillende disciplines hebben we een kanaal waar we discipline gerichte informatie, actualiteiten, video's en mooie plaatjes vanaf het water delen. Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van alle nieuws en updates!

Online magazine
De leden van de aangesloten verenigingen krijgen tweemaandelijks het Online Magazine toegestuurd. Hierin staan alle belangrijke nieuwsberichten nog eens genoemd, maar ook achtergrondverhalen en mooie video’s delen we in het magazine.

Background