Wedstrijdsport

Organiseer competitie op het water

Wedstrijdzeilkalender

Alle open zeilwedstrijden in Nederland vind je in een handig overzicht op de Wedstrijdzeilkalender. Iedere vereniging aangesloten bij het Watersportverbond kan hier zijn wedstrijden op aanmelden. Vervolgens vinden zeilers de wedstrijden die bij hen passen makkelijk terug.

De Wedstrijdzeilkalender geeft voor iedereen die iets te maken heeft met wedstrijdzeilen in Nederland een handig overzicht van alle wedstrijden. 

Ga naar de Wedstrijdzeilkalender

Wedstrijdzeilkalender.nl

Verenigingen
De Wedstrijdzeilkalender is voor de vereniging een manier haar eigen wedstrijden te presenteren aan een groot publiek. Verenigingen aangesloten bij het Watersportverbond krijgen een eigen inlog en kunnen zo zelf hun wedstrijden toevoegen. Het gaat dan alleen om wedstrijden die open zijn voor iedereen, wedstrijden voor alleen leden van de vereniging, zoals clubwedstrijden, horen niet thuis op de landelijke kalender.

Door het complete overzicht is in een oogopslag te zien welke wedstrijden er nog meer worden georganiseerd in dezelfde klasse, in de buurt van uw vereniging of gelijktijdig met uw wedstrijden. Daarnaast zijn de wedstrijden van uw vereniging ook zichtbaar voor andere verenigingen, maar nog belangrijker zijn ze te vinden door de zeilers.

Zeilers
Iedere wedstrijdzeiler maakt aan het begin van het zeilseizoen een planning van de te varen wedstrijden. Met hulp van de Wedstrijdzeilkalender wordt het maken van deze planning nog makkelijker! Het handige overzicht geeft een overzicht van alle wedstrijden die in Nederland worden georganiseerd. Zeilers sorteren de kalender op datum, locatie, discipline en/of klasse en vinden de wedstrijden die het beste bij hen passen. De wedstrijd organiserende verenigingen worden zo nog beter gevonden door de zeilers en wedstrijdvelden makkelijker gevuld.

Vragen over of suggesties voor de Wedstrijdzeilkalender? Vul het contactformulier op wedstrijdzeilkalender.nl in.

Naar de Wedstrijdzeilkalender

Wedstrijdzeilkalender.nl
Background