Software voor digitaal beheer jachthaven

Bij een jachthaven hoort ook het beheer van de ligplaatsen. Daar komt heel wat adminstratie bij kijken, waar de nodige tijd in gaat zitten. Er zijn diverse softwarepakketten op de markt waarmee je het beheer kan digitaliseren. Dit levert je gemak, overzicht en tijdsbesparing op. 

Er komt heel wat kijken bij het beheer van de ligplaatsen op een jachthaven. De nota’s voor het liggeld moeten worden gemaakt, de gegevens van de leden/ligplaatshouders moeten worden bijgehouden en passanten geregistreerd. 

Er zijn diverse software pakketten te koop om al deze taken op een overzichtelijke en eenvoudige manier digitaal te regelen. Overweeg je een dergelijk pakket aan te schaffen? Wij hebben een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet:

https://www.e-captain.nl/

https://www.sudum.nl/

https://1stalling.nl/jachthaven-software

http://www.havenmanager.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=57

https://www.itxplain.nl/jachthaven-beheer-software

https://twinvision.nl/portvision

https://harbourassist.com/nl/jachthaven-management-software/

https://dockyard.app/nl/zakelijk


Vraag een gratis demonstratie aan

De prijs van deze pakketten is afhankelijk van de mogelijkheden die zij bieden. Bedenk hierbij dat de meeste genoemde voorbeelden niet specifiek voor verenigingen zijn ontworpen. Als Watersportverbond geven wij geen oordeel over deze programma’s. Je kan bij de meeste aanbieders een gratis demonstratie aanvragen, zodat je goed kunt beoordelen welk pakket voor jouw vereniging het beste past.

 

januari 2024

De partners van het Watersportverbond