Optimist on Tour op jouw vereniging

Laat kinderen kennis maken met jouw vereniging door middel van het concept Optimist on Tour.

Het concept Optimist on Tour is landelijk bekend en heeft tot nu toe al vele duizenden kinderen kennis laten maken met watersport. Als vereniging is het mogelijk om van dit concept gebruik te maken door een Optimist on Tour op eigen locatie te organiseren en uit te voeren. 

Je kunt Optimist on Tour gebruiken om je vereniging op een leuke manier op de kaart zetten, de instroom van jeugd te vergroten of aan te haken bij een (nautisch) evenement in je regio. 

Wij ondersteunen de vereniging graag met een handboek, een communicatiepakket met diverse formats voor online en offline promotie, voorbeeld draaiboek, materialen om Optimist on Tour uit te voeren (boten, beachflags, tubes) en een instructeur op locatie. Daarnaast promoten wij jouw Optimist on Tour via de communicatiekanalen van Optimist on Tour (Instagram en website) en geven wij graag advies.

Contact

Wil je verkennen wat Optimist on Tour voor jouw vereniging kan betekenen? Check alvast het handboek en de voorwaarden via onderstaande link. Neem voor vragen en bij interesse contact op met Anna van der Duim (anna.van.der.duim@watersportverbond.nl), zodat we een intake/kennismakingsgesprek kunnen inplannen (ca. 1 uur).  

Uitgelichte artikelen

De partners van het Watersportverbond