Sailor on Tour

Wil jij (fanatieke) zeilers, kite- en windsurfers én jeugd op jouw vereniging inspireren? Dan is 'Sailor on Tour' iets voor jou!

 Met Sailor on Tour trekken de beste zeilers, kiters en windsurfers van Nederland, langs verenigingen, klassenorganisaties en/of vaarscholen die aangesloten zijn bij het Watersportverbond, om leden te inspireren en hun kennis te delen. 

De sporters van TeamAllianz (nationale selectie van het Watersportverbond), denk aan wereldkampioenen Odile van Aanholt en Annette Duetz en olympisch kampioen Kiran Badloe, maar ook nieuwe talenten van TeamAllianz, komen langs en delen hun kennis over diverse onderwerpen. Dat kan gaan  over samenwerking, materiaal, wind, stroming of bijvoorbeeld hoe de ideale start eruit ziet. 

Liever een inspiratiesessie van een coach?

Naast topsporters uit de nationale selectie zijn ook de beste coaches van Nederland inzetbaar voor bijeenkomsten of inspiratiesessies bij jou op de vereniging. Tijdens Sailor on Tour staan plezier in de sport, duurzaamheid en veilig genieten op het water centraal. Op deze manier brengen we de breedtesport en de topsport met elkaar te verbinden.

Open dag, tijdens het wedstrijdseizoen of finaledag?

Is er dus binnenkort een open dag op de club, komt de aftrap van het wedstrijdseizoen eraan of wil je een inspiratiesessie voorafgaand aan de ALV? Dan kan wellicht topsporter uit TeamAllianz daar invulling aan geven.

Terugblik Annette en Odile op WV Flevo

Onlangs reisden 49er FX wereldkampioenen en Olympische Spelen-gangers Annette Duetz en Odile van Aanholt af naar Watersportvereniging Flevo in Harderwijk. Onder grote belangstelling van leden van de eigen vereniging én die van verenigingen uit de omgeving, vertelden zij over hun leven als topsporter, hun strategie voor een wedstrijd en hun bron van inspiratie. Kijk hieronder het filmpje.

 

Gratis voor aangesloten verenigingen

Vind jij het leuk als enkele van de beste zeilers, kiters, windsurfers of coaches van Nederland uit TeamAllianz, ook bij jouw vereniging langs komen? Laat het ons weten door het formulier via de knop 'Aanmelden' zo volledig mogelijk in te vullen. Onze zeilers staan klaar om bij jullie langs te komen, zij zijn immers zelf ook ooit begonnen op een watersportvereniging. Sailor on Tour wordt aangeboden door het Watersportverbond en haar partner Allianz en is gratis af te nemen voor aangesloten verenigingen.

Meld je aan!

Klik op onderstaande knop, vul het formulier zo volledig mogelijk in en geef daarbij voorkeursdata aan, dan nemen wij contact met je op. Laat ook weten of het een gesloten bijeenkomst (alleen voor de leden) zal zijn of dat je het juist leuk vindt als verenigingen of potentiële nieuwe leden uit de omgeving ook mogen deelnemen.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.
Verenigingen Wedstrijdsport zeilen, wind- en kitesurfen Topsport

Uitgelichte artikelen

De partners van het Watersportverbond