College van Deskundigen - Eva Moison, verenigingsrecht

9 juni 2021

Het Watersportverbond heeft een groot en waardevol netwerk van vrijwilligers dat zich inzet ter ondersteuning van onze verenigingen op verschillende terreinen. Zo ook het College van Deskundigen, een team van specialisten dat verenigingen kunnen raadplegen over onderwerpen waar zij ondersteuning nodig hebben. In deze rubriek stellen wij ze aan je voor. Deze keer:

 

Naam: Eva Moison

Leeftijd: 30

Beroep: Jurist KNVB

Specialisatie: Ondernemingsrecht 

Is zelf het liefst op het water te vinden met: Een sup of een sloep. 

Betrokken bij het Watersportverbond sinds: 2020

Wordt het meest gevraagd voor onderwerpen als: Verenigingsrecht

Vindt dit zijn of haar meest uitdagende klus tot nog toe: Alle vragen rondom de coronaperikelen zijn interessant. Niemand was op die situatie voorbereid, dus het is soms een beetje improviseren. 

Loopt in het werk voor het Watersportverbond tegen de volgende opmerkelijke zaken op: Ik ben nog niet lang betrokken, dus ik heb nog geen dingen voorbij zien komen die mijn wenkbrauwen hebben doen fronsen. 

Ziet binnen de watersport kansen voor: Door corona zullen mensen voorlopig niet zo snel naar het buitenland op vakantie gaan, maar hun vrije dagen in Nederland besteden. Hier liggen ook kansen voor watersportverenigingen naar mijn idee. Er zal een toenemende vraag zijn naar (water)activiteiten en hier kan de watersport met hun middelen zorgen voor een leuk aanbod. 

Wil het volgende voor het Watersportverbond bereiken: Bijdragen aan het oplossen en voorkomen van juridische problemen.

 

Extra info

Wat is het College van Deskundigen?

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

De partners van het Watersportverbond