De Vereniging: Kanovereniging Viking Venlo

1 mei 2019

Kanovereniging Viking Venlo is gelegen aan de rivier de Maas en telt 125 leden. Het motto is dat plezier én kanovaren hand in hand gaan voor jong en oud. Zo organiseert de vereniging uit Venlo activiteiten die kunnen variëren van een rustig tochtje kajakken op een rivier, een afvaartwedstrijd op wild water of een stevig potje kanopolo.

Bij de vereniging zijn niet alleen toervaarders lid, want KV Viking Venlo is actief in meerdere (kano)disciplines. Zo kan je er terecht voor kanopolo, afvaart, vlakbaanvaren en suppen. Dit gebeurt op wedstrijd- en recreatief niveau, zodat het voor iedere kanovaarder mogelijk is om op zijn of haar niveau aan te sluiten. Naast het sportieve aspect kan men ook veel gastvrijheid en gezelligheid bij de vereniging verwachten. Zo beschikt de vereniging over twee kampeerterreinen waar eigen leden en (kano)passanten kunnen kamperen.

Ga voor meer informatie over de vereniging naar: www.kvvikingvenlo.nl.

Rubriek: De vereniging

Heeft jouw vereniging ook een bijzonder verhaal te vertellen? Of wil je door middel van een video jouw vereniging aan het grote publiek voorstellen en/of nieuwe leden werven? Meld je dan aan voor de nieuwe rubriek: de vereniging. In de rubriek mag iedere vereniging haar verhaal doen. Wat maakt jouw vereniging zo speciaal? Die bijzondere vloot, die hardwerkende vrijwilligers of juist dat mooie clublied, alles mag in het verhaal terugkomen.

Deel dit artikel:

De partners van het Watersportverbond