Diederik Forma aan de slag voor Wedstrijdsport

22 september 2022

Diederik Forma aan de slag voor Wedstrijdsport Zeilen, Kite- en Windsurfen

Per 5 september is Diederik Forma actief bij het Watersportverbond om samen met Arend van Bergeijk de dienstverlening op het gebied van Wedstrijdsport Zeilen, Kite- en Windsurfen uit te voeren.

Diederik heeft een brede zeilachtergrond, van open boten tot kajuitjachten en van kitesurf board tot wingfoilen. Daarnaast heeft hij een grote drive om de sportdeelname te laten groeien en de beleving te verbeteren wat hem tot een goede toevoeging aan het team van het Watersportverbond maakt.

Met de komst van Diederik Forma maakt het Watersportverbond werk van een stabielere kantoororganisatie, waarbij kennis en kunde op kantoor breder gedeeld gaan worden en er minder risico is bij ziekte of een andere vorm van afwezigheid van een medewerker. Tevens geeft het de vele vrijwilligers die actief zijn voor onze sport een extra aanspreekpunt en, ook voor hen, de mogelijkheid om hun kennis en kunde te (laten) borgen op kantoor. Tenslotte komt er meer tijd voor  gesprekken over en het uitvoeren van acties om onze sport in de volle breedte aan te jagen.

Tezamen met verbondsmeters en de vrijwilligers bij de diverse commissies bij het Watersportverbond en Klassenorganisaties wordt er zo inhoud gegeven aan de zekerheid van de dienstverlening.

Max Blom, voorzitter van het Platform Wedstrijdsport: 'Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst en naar de samenwerking met Diederik. Hij heeft veel kennis van de sport en heeft bovendien een plezierig karakter'. Max en Diederik hebben samen gevaren in de Regenboog.

Ook Erik van Vuuren, lid van het Platform en Peter Burggraaff, bestuurslid, zijn blij dat de het team  Wedstrijdsport nu is versterkt.

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Wedstrijdsport zeilen, wind- & kitesurfen

De partners van het Watersportverbond