Landelijke Kanodag 12 maart 2022

20 januari 2022

Landelijke Kanodag 12 maart 2022

Op zaterdag 12 maart a.s. vindt de Landelijke Kanodag plaats op het kantoor van het Watersportverbond in Utrecht. Het programma belooft interessant te zijn voor bestuurders en actieve leden van kanoverenigingen, leden van het Platform Kanosport, bestuurders van de kano-commissies en kanovaarders in de regioteams van het Watersportverbond.

We hopen alle aanwezigen hiermee te inspireren en de nodige kennis en enthousiasme mee te geven voor de dagelijkse praktijk.
 

Hoe houd je de betrokkenheid hoog binnen je vereniging/bestuur/commissie?


Op zaterdag 12 maart a.s. ben je vanaf 10:00 uur van harte welkom in DeWeerelt van Sport, het hoofdkantoor van het Watersportverbond in Utrecht.

Na de opening, het uitreiken van de jaarlijkse toeronderscheidingen en een presentatie van het Platform Kanosport, start omstreeks 10.45 uur de plenaire bijeenkomst ‘Hoe houd je de betrokkenheid hoog binnen je vereniging/bestuur/commissie?’, onder leiding van de Academie voor Sportkader van NOC*NSF. In een twee uur durende sessie wordt er uitvoerig stil gestaan bij het vrijwilligersbeleid:

  • We gaan aan de slag met betrokkenheid, hoe werkt dat eigenlijk?
  • Hoe kun je bewust invloed uitoefenen?
  • Wat kun je het beste doen als bestuurder en wat vooral ook niet?


Tijdens de verzorgde lunch is er uitgebreid de tijd om contacten te leggen met de andere kanovaarders. Hierna gaan we in groepen uiteen en wordt er aan de hand van een paar centrale vragen gesproken over het kano-beleid van het Watersportverbond.

We eindigen de Landelijke Kanodag natuurlijk met een drankje.

Download hier het volledige programma. 
 

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Recreatie Verenigingen

De partners van het Watersportverbond