Nieuw! Diplomalijn Wingfoilen

2 mei 2024

Nieuw! Diplomalijn Wingfoilen

Wingfoilen is niet meer weg te denken uit de watersport. Deze kruising tussen wind- en kitesurfen groeit met de dag aan populariteit. Het Watersportverbond heeft met experts de diplomalijn (eigen vaardigheid) Wingfoilen ontwikkeld. Vanaf nu is het dus mogelijk voor verenigingen met een CWO erkenning om wingfoil lessen volgens deze diplomalijn aan te bieden. 

 

Opleiding tot Wingfoilinstructeur

Deze lessen kunnen alleen aangeboden worden door een gekwalificeerde instructeur. Om instructeurs op te leiden organiseert het Watersportverbond op korte termijn twee cursusdagen. Naast eigen vaardigheid zal er ook aandacht worden besteed aan de didactiek die bij deze discipline komt kijken. Met een instructeur 2 of instructeur 3 in een andere discipline (bijvoorbeeld windsurfen) en de methodisch/didactische bijscholing, ben je met het behalen van je eigen vaardigheid Wingfoilen, direct I2 of I3 instructeur.

 

Interesse om diplomalijn Wingfoilen aan te bieden?

Heb jij als vereniging interesse om de diplomalijn Wingfoilen aan te bieden, zorg dan dat geïnteresseerden deelnemen aan de cursusdagen. Maak je interesse kenbaar door dit formulier in te vullen. Dan nemen wij contact met je op zodra de de exacte data en kosten van  de cursusdagen bekend zijn.

 

Geen CWO leslocatie maar wel Wingfoil-les aanbieden?

Ben je geen CWO leslocatie maar wil je wel wingfoillessen aanbieden? Neem dan contact met ons op via opleidingen@watersportverbond.nl.

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Academy Verenigingen Wedstrijdsport zeilen, wind- en kitesurfen

De partners van het Watersportverbond