Peildatum bondscontributie : 1 juli

26 mei 2022

Peildatum bondscontributie : 1 juli

De peildatum voor het berekenen van de afdracht van de vereniging is 1 juli. Je kan de ledengegevens aanpassen via het verenigingsportaal. Hier kunnen ook andere gegevens over de vereniging worden ingevoerd. Klik hier om direct in te loggen in het verenigingsportaal. 

 

Relevante informatie voor je leden via de nieuwsbrief

Graag houden wij ook de leden van onze aangesloten verenigingen op de hoogte van relevant nieuws uit de regio, van verenigingen, over opleidingen, wedstrijdsport, toertochten en nog veel meer. Wij versturen daarom twee keer per maand op donderdag een digitale nieuwsupdate naar alle leden van verenigingen, waarvan het e-mail adres bij ons bekend is. Veel e-mailadressen zijn voor ons nog onbekend. Wij willen je dan ook vragen deze gegevens zoveel mogelijk toe te voegen bij de ledengegevens in het verenigingsportaal.

 

Relevante informatie voor bestuurders via de nieuwsbrief

Natuurlijk houden wij ook graag alle bestuursleden van onze vereniging op de hoogte van relevante informatie die hulp kan bieden bij het besturen van de vereniging. Zo informeren wij besturen over wet- en regelgeving, ontwikkelingen bij het Watersportverbond en stellen wij notities beschikbaar over diverse thema’s. 

Wij versturen elke laatste donderdag van de maand een digitale nieuwsbrief aan besturen van onze verenigingen. Help jij ons jouw bestuur te bereiken door de gegevens bij te werken in het verenigingsportaal?

 

Inloggen in het verenigingsportaal kan met gebruikersnaam en wachtwoord in via www.watersportverbond.nl >> ‘’Inloggen verenigingen’’ of via deze link

 

Problemen bij het inloggen?

Problemen met het verenigingsportaal, bijvoorbeeld met inloggen of verwerken van mutaties? Neem dan contact op via vereniging@watersportverbond.nl. We helpen je graag verder!

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Verenigingen

De partners van het Watersportverbond