Peter Burggraaff opnieuw beschikbaar als bestuurslid wedstrijdsport

9 augustus 2021

Peter Burggraaff heeft besloten zijn beschikbaarheid voor de functie van bestuurslid wedstrijdsport van het Watersportverbond te verlengen. Eerder maakte hij kenbaar om na dit termijn afscheid te nemen, maar daar is hij op teruggekomen. Het bestuur is blij met het besluit van Peter en steunt dit van harte. De verlenging van de aanstelling van Peter wordt in de komende ALV van december aan de leden voorgelegd.

Burggraaff (1971), lid van Koninklijke Watersportvereniging de Kaag, trad in 2017 aan als bestuurslid wedstrijdsport. Sinds begin 2020 werkt hij in die functie nauw samen met de voorzitter van het Platform Wedstrijdsport Zeilen, Kite- en Windsurfen, Max Blom. Het afgelopen jaar hebben zij hard gewerkt om het Platform Wedstrijdsport vorm te geven met een duidelijke taakomschrijving en doelen. Dat heeft geresulteerd in een sterke invulling qua bemensing en een stevig geheel dat zich inzet om de wedstrijdsport in Nederland te verbeteren. Zowel Peter als Max kijken ernaar uit deze ingeslagen weg samen met leden van het Platformbestuur de komende jaren voort te zetten.   

Op de Olympische Spelen van Barcelona in 1992 kwam Burggraaff samen met Roy Heiner en Han Bergsma uit voor Nederland in de Soling. In het dagelijks leven is hij partner digital en technology in retail bij Boston Consulting Group.

De partners van het Watersportverbond