Registreer je toertocht(en) en ontvang een toeronderscheiding!

Kano je ruim 500 km per jaar? Registreer je tochten in een toerboekje en verdien een onderscheiding van het Watersportverbond

13 november 2020

Het toerboekje is vernieuwd! Hiermee zijn de regels om een toerspeld te behalen versoepeld. Zo is het nu voor iedereen haalbaar om een toeronderscheiding te halen. Het grootste pluspunt is dat de gevaren afstanden en punten niet meer in 1 jaar gehaald hoeven te worden. Je mag er nu zo lang als je wilt over doen. Ook zijn de vaarwaterpunten vervangen door provincies.

Nederland beleef je natuurlijk het mooist vanaf het water. De vele mooie meren, rivieren en sloten in ons land nodigen uit om (meerdaagse) dagtochten te varen. Tijd om deze tochten te verzamelen in het toerboekje van het Watersportverbond en zo een mooie (toer)onderscheiding te ontvangen. Al vanaf 200 kilometer varen in twee verschillende provincies ontvang jij je eerste onderscheiding


Toerboekje retourneren

Het toerseizoen loopt traditioneel van het laatste weekend van maart tot het laatste weekend van oktober, maar dat betekent niet dat het kanoseizoen voorbij is. Je kunt dus nog steeds je toerboekje invullen!

Tot 30 november kan je het boekje sturen naar Renate Bongertman. Zij registreert de gevaren kilometers en behaalde punten. Hierop berekent ze of er een onderscheiding behaald is. Het Excel-bestand mail je naar: f-r-bongertman@hotmail.com.

Heb je nog een papieren boekje? Stuur deze dan naar Renate Bongertman: Bizethof 8, 7391 SB Twello. Deze worden na aftekenen weer retour gezonden.

Lees alles over de verschillende onderscheidingen en de spelregels van het Toerboekje op deze pagina. 

Deel dit artikel:

De partners van het Watersportverbond