Topzeilers van TeamAllianz op jouw vereniging om leden te inspireren?

8 februari 2024


Topzeilers op jouw vereniging om leden te inspireren?

Vind jouw vereniging het leuk als enkele van de beste zeilers, kiters en windsurfers van Nederland, uit TeamAllianz, langskomen om te vertellen over hun weg naar de top en zo de leden van jouw vereniging inspireren?

Sporters uit de nationale selectie delen tijdens hun bezoek graag hun kennis over thema’s als materiaal, wind, stroming of bijvoorbeeld hoe de ideale start eruit ziet. Hebben jullie binnenkort een open dag op de vereniging of komt de aftrap van het wedstrijdseizoen eraan, dan past een sessie van onze zeilers, kiters en windsurfers hier wellicht helemaal bij.

Heeft jouw vereniging belangstelling? Meld je dan via het inschrijfformulier onder dit bericht aan, geef eventueel al voorkeursdata aan en dan nemen wij contact met je op. Laat ook weten of je het een gesloten bijeenkomst wil laten zijn of dat je het juist leuk vindt als andere verenigingen deelnemen.

Grote belangstelling voor Annette en Odile op WV Flevo
Onlangs reisden 49er FX wereldkampioenen en Olympische Spelen-gangers Annette Duetz en Odile van Aanholt af naar Watersportvereniging Flevo in Harderwijk. Onder grote belangstelling van leden van de eigen vereniging én die uit de omgeving, vertelden zij over hun leven als topsporter, hun strategie voor een wedstrijd en hun bron van inspiratie.

Bekijk hieronder de video die een korte indruk geeft van de middag.

Schroom niet en meld je hieronder aan!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.
Deel dit artikel:

Verenigingen Topsport Wedstrijdsport zeilen, wind- en kitesurfen

De partners van het Watersportverbond