Vraag het WBTR-stappenplan met 60% korting aan!

Voor verenigingen die bij het Watersportverbond zijn aangesloten geldt een korting van 60% om het stappenplan (mét juridische ondersteuning) aan te schaffen.

4 februari 2021

Verenigingen die zijn aangesloten bij het Watersportverbond kunnen vanaf nu het Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) stappenplan met 60% korting aanschaffen! Deze korting wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met wbtr.nl. De nieuwe WBTR raakt alle (sport)bestuurders en houdt in dat je voor 1 juli 2021 zaken binnen de vereniging goed moet regelen. 

Ook kleinere (sport)verenigingen moeten voldoen aan de wet. Om dat mogelijk te maken, hebben verschillende koepelorganisaties de handen ineen geslagen. Ze komen de kleinere verenigingen te hulp, om te voorkomen dat die veel werk moeten doen of gespecialiseerde juristen (met stevig prijskaartje) moeten inschakelen. Die hulp bestaat uit een eenvoudig en handig stappenplan. Dan kan iedere vereniging zelf aan de wet voldoen doen. Mochten er onverhoopt vragen zijn dan staat een juridische helpdesk voor je klaar. 


Wbtr-programma aanschaffen

Het stappenplan is beschikbaar op www.wbtr.nl. Voor bij het Watersportverbond aangesloten verenigingen is er een unieke kortingscode beschikbaar waarmee je 60% korting krijgt op de aanschafprijs. Voor verenigingen is de prijs normaal € 240,- maar met kortingscode € 96,-. Deze kortingscode is: Watersportverbond60

Bestel hier het wbtr-programma (met o.a. het stappenplan en juridische ondersteuning)


Waarom is deze wet relevant?

  1. Persoonlijke hoofdelijke aansprakelijkheid van (sport)bestuurders.
  2. Besturen zijn verplicht regels op te stellen over stemrecht, afwezigheid, toezicht en financieel bestuur.
  3. De nieuwe afspraken en regels moeten worden vastgelegd in de statuten via de notaris.

Al onze verenigingsbestuurders raden wij aan deel te nemen aan het programma van ww.wbtr.nl. Het is hier tevens mogelijk om een gratis webinar te volgen en na aanschaf van het programma kan je voor al je vragen direct gebruik maken van de speciale helpdesk. 

Noot: verenigingen die bij het Watersportverbond zijn aangesloten en al zijn gestart met het wbtr-programma tegen 50% korting krijgen een factuur met 60% korting. 

Deel dit artikel:

De partners van het Watersportverbond