Webinar: ‘Los van Alles’ - over de zeilreis van 4 jaar over de wereld van Mariska en haar gezin

21 maart 2024

Webinar: ‘Los van Alles’ - over de zeilreis van 4 jaar over de wereld van Mariska en haar gezin

Mariska, Tjaart en hun dochters Berber en Linde vertrokken in de zomer van 2018 voor een zeilreis met onbepaalde bestemming. Ze lieten huis, bezit, familie en vrienden achter met het idee om een jaar weg te blijven. Mede door Covid werd dat ruim vier jaar. In oktober 2022 kwamen ze terug in hun thuishaven Texel.

Webinar ‘Los van Alles’
  • Datum: dinsdag 16 april
  • Tijd: 19.30-21.00 uur
  • Locatie: online
  • Kosten: gratis, aanmelden verplicht (zie onder)

In de webinar delen Mariska en Tjaart alles over hun zwerftocht van 50 maanden over de wereldzeeën op hun tweemaster Zouterik. Met prachtige foto’s en films als decor, nemen Tjaart en Mariska je mee op een onvergetelijke reis. Niet alleen de bestemmingen komen aan bod, maar ook de technische uitdagingen, het lesgeven, het dagelijks leven aan boord, de weersomstandigheden en de keuzes die ze moesten maken als gevolg van steeds maar veranderende omstandigheden. 

Hoogte- en dieptepunten

Hun reis kende veel hoogte- en dieptepunten. Door Covid lagen ze lang in quarantaine en konden ze geen kant op, maar dat bracht ze ook op onvermoede bestemmingen. Ze verkenden meer dan 30 landen en legden over de Atlantic en Pacific meer dan 30.000 zeemijlen af. Bij vertrek waren de meiden 2 en 12, toen ze terugkwamen 7 en 17. 

Maak kans op een exemplaar Los van Alles

Mariska heeft een boek geschreven over hun leven op zee, ‘Los van alles’. Het is hier te verkrijgen.  Tijdens de webinar verloten wij een exemplaar onder de deelnemers aan de webinar! 

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Events

De partners van het Watersportverbond