Wil jij kinderen enthousiast maken voor de watersport als instructeur bij Optimist on Tour?

9 september 2021

 

Optimist on Tour is hét rondreizende watersportevenement van het Watersportverbond waarbij kinderen in heel Nederland kennismaken met de watersport. Het hele jaar door reizen we naar meer dan 15 verschillende locaties, van het Marineterrein in Amsterdam en de Zaanse Schans, tot Delfstrahuizen in Friesland, en Roermond. Het is dé kans voor kinderen om voor het eerst in een Optimist, op een kano, sup of surfplank te stappen.

De kinderen krijgen les van instructeurs, stuk voor stuk enthousiaste watersporters, van verenigingen en vaarscholen die verbonden zijn aan het Watersportverbond.

 

Instructeurs gezocht!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste instructeurs die in hun vrije tijd kinderen enthousiast willen maken voor de watersport bij Optimist on Tour. Kijk op de website optimistontour.nl waar we aanmeren en wanneer en voor meer informatie over Optimist on Tour.  Ben jij student (16-25 jaar), wil je bijverdienen en lijkt het je leuk om kinderen te leren zeilen, windsurfen, kanovaren en suppen?  Stuur een mailtje naar info@optimistontour.nl.

Ps. Het is natuurlijk ook dé kans om jouw vereniging en/of vaarschool te promoten bij kinderen die enthousiast zijn geworden door Optimist on Tour!

Deel dit artikel:

De partners van het Watersportverbond