Persoonlijk lidmaatschap kanovaarders

Persoonlijk lidmaatschap kanovaarders

Ben je geen lid van een bij het Watersportverbond aangesloten kanovereniging, maar wil je wel viermaal per jaar het Magazine Kanosport ontvangen, toertochten varen, kajak-instructeur worden en/of deelnemen aan kanowedstrijden?
Meld je dan aan als 'Persoonlijk kano-lid'. Registreer jezelf in Mijn.Watersportverbond en stuur vervolgens een e-mail met het verzoek tot het worden van Persoonlijk kano-lid en je bondsnummer naar Kanosport@watersportverbond.nl. De contributie voor het Persoonlijk kano-lidmaatschap bedraagt in 2024 € 48,60. 

Magazine Kanosport

'Kanosport' is het magazine voor kanovarend Nederland. De kanoleden en de aangesloten verenigingen van het Watersportverbond ontvangen vier maal per jaar het magazine in de brievenbus.  Hierin worden diverse vaarroutes en ervaringen op het water beschreven. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de verenigingen, opleidingen, de toerkalender en het wedstrijdnieuws. 

Losse nummers of jaar-abonnement
Ben je geen kano-lid, maar wil je wel een los nummer ontvangen? Mail naar info@watersportverbond.nl en geef je bestelling door. De kosten zijn €9,40 incl. BTW per los nummer. De kosten voor een jaarabonnement (= vier nummers) zijn € 30,00 incl. BTW. 

Advertenties
Wil je eenmalig of structureel een advertentie in het Magazine Kanosport plaatsen? Het magazine valt bij alle kanoleden en aangesloten watersportverenigingen op de deurmat. Er zijn diverse formaten mogelijk. Download dan hier de tarieven van de advertenties. 

Kopij
Jouw bijdrage in de vorm van een toerverslag, verenigingsnieuws of wedstrijdnieuws is van harte welkom. Voor een optimaal resultaat is een tekst van 400 à 500 woorden, met daarbij max. 3 foto's in hoge resolutie, gewenst. Je kunt de kopij sturen naar het e-mailadres kanosport@watersportverbond.nl

De partners van het Watersportverbond