Watersportverbond verzekeringen

Het Watersportverbond heeft speciaal voor haar leden en hun leden een verzekeringen ontwikkeld voor verenigingen en vaartuigbezitters.

Het Watersportverbond heeft in antwoord op een groeiende behoefte een aantal mooie verzekeringsproducten ontwikkeld. Want wij snappen als geen ander, dat je liever tijd op het water spendeert dan je te moeten verdiepen in de verzekeringswereld. In samenwerking met Zeker in Sport, de assurantie-tussenpersoon voor sportbonden, hebben wij verzekeringsproducten ontwikkeld die in twee categorieën op te delen zijn:

  1. Verzekeringen voor onze verenigingen: onze nieuwe hoofdsponsor Allianz heeft een mooi verenigingspakket samengesteld. 
  2. Verzekeringen voor vaartuigbezitters: in nauwe samenwerking met Eerdmans, al vijftig jaar dé specialist in bootverzekeringen, is een bootverzekering ontwikkeld voor onze leden. Aanvullend op deze verzekering is een aantal preventiepartners aangemeerd om hun diensten tegen een scherpe prijs en/of op maat gemaakt aan te bieden aan onze verzekerde leden. Dit zijn Vaarzeker en Watersportbeveiliging.com.

Klik hieronder voor meer informatie over de verzekering voor verenigingen en de bootverzekering, inclusief onze preventiepartners. 

De partners van het Watersportverbond