Nu beschikbaar: actuele Certificaten Rating Klassen

22 april 2021

Begin april zijn voor vrijwel alle rating klassen de certificaten voor 2021 beschikbaar gekomen. Het betreft bijna 1.000 certificaten.

De IRC Certificaten die de Royal Ocean Racing Club (RORC) al aan ons heeft gestuurd zijn per mail doorgezet naar de betreffende eigenaar. Via ORC Sailor Services zijn de ORC Certificaten (double handed, fully crewed en in sommige gevallen non-spinnaker) te downloaden. RPL Lemsteraken V/VA zijn via Watersportverbond.nl en/of de site van de klassenorganisatie in te zien.

 Zoals ook vermeld in de laatste nieuwsbrief van de Klassenorganisatie, wordt er nog gewerkt aan de nieuwe versie van het Rating Programma voor RPL HVZ en RPL GJRTK klassen. Zodra dit gereed is, kunnen de nieuwe certificaten worden bepaald en uitgegeven.

Wij adviseren alle eigenaren hun certificaat, voor zover reeds beschikbaar, te controleren op mogelijke onjuistheden. Geef dit door aan wedstrijdsport@watersportverbond.nl. In de meeste gevallen is het verplicht om tijdens wedstrijden een door de eigenaar ondertekend exemplaar aan boord te hebben.

Deel dit artikel:

De partners van het Watersportverbond