Locaties

Vanuit waar werken, leren en trainen de Nederlandse (watersport)toppers? Er zijn verschillende trainingscentra met diverse faciliteiten.

Nationaal Topzeilcentrum Den Haag

Het Nationaal Topzeilcentrum Den Haag (onderdeel van CTO-metropool) is een samenwerking tussen het Watersportverbond en de gemeente Den Haag is een door NOC*NSF officieel geaccrediteerd Nationaal Topsport Centrum die voldoet aan alle eisen om topsporters een ideale trainingslocatie te bieden, waar trainen, studeren en wonen goed gecombineerd kunnen worden.


Regionale Trainings Centra

De regionale trainingprogramma's vinden plaats op Regionale Trainings Centra (RTC's). Het regionale trainingsprogramma is een logisch vervolg op de opleidingen binnen de eigen vereniging. Het biedt een extra uitdaging onder begeleiding van professionele trainers, maar toch nog binnen acceptabele reisafstand.


International Sailing Center Medemblik

Het International Sailing Center Medemblik (ISC Medemblik) is al decennia lang een begrip in het internationale topzeilen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse Medemblik Regatta (voormalig Delta Lloyd Regatta) die hier georganiseerd wordt, evenals Europese- en wereldkampioenschappen in verschillende klassen. Maar ook Nederlands kampioenschappen, klassenkampioenschappen en verschillende trainingssessies van TeamNL Zeilen vinden hier plaats.

Bart van Roessel
Topsport

Heeft u een vraag? Neem contact met mij op en ik help je verder!

De partners van het Watersportverbond