Kantoororganisatie en Rating office

15 december 2021
Kantoororganisatie en Rating office

De kleinere bezetting op kantoor heeft geleid tot procesaanpassingen waarmee men het serviceniveau heeft weten te handhaven. Dit mede door de nooit aflatende inzet van Arend van Bergeijk waarmee het serviceniveau van het Watersportverbond kantoor een enorme boost kreeg en menigeen binnen “No Time” antwoord krijgt op allerhande vragen.

Het streven waarbij iedereen zo goed en zo snel mogelijk wordt bedient, vraagt om een nauwere samenwerking tussen alle betrokkenen. En dat met veel zorg op het verder vergroten van draagvlak.

In samenwerking met het secretariaat en de financiële administratie, draagt Arend o.a. zorg voor de service op het gebied van certificaten, kampioenschappen, licenties en slimme ICT oplossingen. Sinds augustus 2021 ondersteunt Gerhard Elscot het team van Arend. Zijn focus ligt momenteel op het inventariseren van verwachtingen vanuit onder andere de rating-klassen en het onderzoeken van mogelijke procesaanpassingen vanuit en binnen de Rating Office.

Voor 2022 staat onder meer het verder herijken van de kosten, bijvoorbeeld degene die relatie hebben met de ORC- & IRC (certificaten), op de agenda.

In nauwe samenwerking met de specialisten binnen de klassenorganisaties en (technische) commissies, werken Arend en Gerhard intensief aan een verdere procesvereenvoudiging, de taakafstemming met de voorgenoemde partijen, en als gevolg daarvan een passend serviceniveau. Het eerste succesverhaal is de herziening van de certificaatkosten voor Rond & Platbodem klassen, met een substantiële kostenbesparing voor de zeiler als gevolg. Daarnaast ervaren wij een breder draagvlak voor de werkwijze vanuit de kantoororganisatie.

Deel dit artikel:

De partners van het Watersportverbond