Vaar de Medemblik Regatta virtueel met eSailing

17 april 2020

De Medemblik Regatta en Semaine Olympique Francaise (SOF) zijn de nieuwste internationaal bekende Olympische zeilevenementen die tot de eSailing-wereld toetreden.

Na de Trofeo Princesa Sofia Iberostar en de Hempel World Cup Series Genua, voegen ook de Nederlandse en Franse regatta's zich bij het platform. De Hempel World Cup Series Genua loopt tot en met zaterdag 18 april. De SOF begint op 20 april, met de afsluitende medal races op 26 april. De Medemblik Regatta begint op 4 juni en eindigt op 7 juni. De eerder aangekondigde Kiel-week loopt van 20 - 28 juni.

Zowel World Sailing als Virtual Regatta, het toonaangevende digitale zeilplatform, hebben nauw samengewerkt met de regatta's om een virtuele baan te creëren, beschikbaar voor eSailors over de hele wereld. 

De Medemblik Regatta is vanaf 4 juni beschikbaar en kan worden gespeeld op Virtual Regatta Inshore op Desktop - iOS - Android

Daarnaast ontstaan op Virtual Regatta Inshore steeds meer (Nederlandse) klasse evenementen en clubwedstrijden. Sommige van deze evenementen weten hun weg ook al te vinden naar de Wedstrijdkalender (zoek op esailing)!

Meer weten over meedoen of zelf organiseren? Mail dan naar wedstrijdsport@watersportverbond.nl.

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

De partners van het Watersportverbond