Kitesurfen

Kitesurfen is een watersport waarbij je voort wordt getrokken door een vlieger terwijl je op een plank staat. Ontdek deze fantastische boardsport.

Het waait een stabiele vijftien knopen en het zonnetje komt langzaam door. Tijd om je wetsuit aan te trekken, je kite op te pompen, je lijnen uit te lopen en het water op te gaan dus!

Er zijn tal van verschillende sessies die je kunt beleven. Een strapless,- foil of twintipboard is al een wereld van verschil. De een houdt van spelen in de golven, de ander verbreekt graag zijn hoogterecord en vliegt liever zo hoog mogelijk door de lucht.

Maar een ding is zeker: als je eenmaal verkocht bent aan deze sport, dan ga je hele mooie avonturen op het water beleven!

Ga eens langs bij een vereniging of kiteschool bij jou in de buurt. Via een introductie- of beginnerscursus maak je niet alleen kennis met kitesurfen, maar ook met de vereniging, de diverse disciplines en de kitesurf community. De vereniging of school heeft vaak kites, barren, boards en wetsuits ter beschikking, dus je hoeft niet direct een hele uitrusting aan te schaffen.

Vind een kitesurfvereniging of school bij jou in de buurt

De partners van het Watersportverbond