Blijven trainen: oefeningen voor thuis!

We moeten zo veel mogelijk thuis blijven, maar hoe blijf je fit?

6 april 2020

Het coronavirus heeft het dagelijks leven op zijn kop gezet. We moeten zo veel mogelijk thuis blijven, maar hoe blijf je fit? We hebben aantal oefeningen voor thuis voor je verzameld, zodat je een indruk krijgt hoe je met beperkte ruimte en mogelijkheden toch aan je dagelijkse beweging kan komen:


Kanovaren

Bij het kanovaren gebruik je al je spieren. Normaal gesproken de ideale work out, maar nu in tijden van het coronavirus een lastige opgave. Hoe blijven we als kanovaarders fit? Met de oefeningen van KV Keistad blijven we de spieren die goed van pas komen bij het kanovaren trainen.

Bekijk de serie van 4 video’s op onze YouTube-kanaal.

Core-training met Lilian de Geus

Regerend wereldkampioen RS:X-windsurfen, Lilian de Geus, is één van de sporters van TeamNL die de aan huis gekluisterde Nederlander tips geeft, om ondanks de beperkende omstandigheden toch te blijven bewegen. Om fit te blijven moeten topsporters en de rest van Nederland vindingrijk en oplossingsgericht zijn. Velen trainen in en om huis. De huiskamer is de nieuwe sportschool geworden. 

 

Bekijk hier de volledige work-out: https://www.teamnlzeilen.nl/nieuws/lilian-de-geus-houdt-nederland-fit-met-teamnl

Zeiltraining(en) in de tuin

Een creatieve oplossing om - als familie in de tuin - te blijven trainen voor als we weer het water op mogen. Een leuke challenge voor de onderlinge competitie tussen verenigingsleden. Zorg voor extra inspiratie door de video’s en afbeeldingen op de social media-kanalen van de vereniging te plaatsen. Zo houd je elkaar op de hoogte en inspireer je andere om deel te nemen. 

 

Uitgelichte artikelen

Coronavirus en watersport

De partners van het Watersportverbond