Boot Holland 2020: jouw vereniging onder de aandacht

20 januari 2020

Het Watersportverbond is van 7 tot en met 11 februari 2020 weer aanwezig op de 30ste editie van de beurs Boot Holland in Leeuwarden. Hier willen we graag in gesprek gaan met watersporters en verenigingen om te horen wat er zoal speelt en om informatie uit te wisselen. Watersporters kunnen elkaar en ons ontmoeten op onze stand in de Friezenhal. Wij zorgen voor een kop koffie of thee. 


Jouw vereniging onder de aandacht

Gedurende een of meerdere dagen bieden wij een aantal van onze verenigingen de mogelijkheid om een leuke of bijzondere activiteiten van de vereniging of de vereniging zelf te presenteren. De ruimte deze week is beperkt, dus laat snel weten of je hiervoor belangstelling hebt. Zijn er te veel aanmeldingen dan houden we een loting.

Ook bieden we verenigingen de mogelijkheid om zichzelf onder de aandacht te brengen middels een powerpointpresentatie. Per vereniging kunnen we 2 of 3 sheets tonen met bijvoorbeeld een mooie foto van het clubhuis of de haven, het logo van de vereniging en heel kort de drie beste argumenten om bij jouw vereniging aan te sluiten.

Als je belangstelling hebt om deel te nemen aan de mogelijkheden om jouw vereniging te presenteren neem dan contact met ons op via vereniging@watersportverbond.nl


In gesprek met de bond

Zoals ieder jaar nodigen we ook nu weer verenigingsbestuurders uit om een afspraak met ons te maken. We horen graag wat er op jouw vereniging speelt en wat wij voor je vereniging kunnen betekenen. Voor het maken van een afspraak kan je contact met ons opnemen via vereniging@watersportverbond.nl.  


Kortingsactie

Leden van het Watersportverbond kunnen ook dit jaar online korting krijgen op de entree. Je kunt het gewenste aantal kaarten alleen online bestellen via deze link. De prijs per kaart is dan € 11,-- in plaats van € 14,50 aan de kassa. De korting geldt alleen online. De actiecode die je nodig hebt is: BH2020WV

Meer informatie en de openingstijden van Boot Holland kun je vinden op www.boot-holland.nl.

De partners van het Watersportverbond