Een ongeluk zit in een klein hoekje

4 juni 2020

Nu er weer steeds meer mensen het water op gaan, start de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) de watersportcampagne ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’. Doel van deze campagne is om aandacht te vragen voor een goede reisvoorbereiding om zo problemen op het water te voorkomen. Watersporters kunnen bij de KNRM een GRATIS digitale brochure aanvragen waarin de meest voorkomende ongevallen/ongemakken staan opgesomd (zoals motorstoring, man over boord, navigatiefout, onvoldoende kennis en ervaring) en hoe deze eenvoudig te voorkomen zijn.  

Het Watersportverbond steunt de campagne van de KNRM en roept haar achterban en recreatievaarders op om dit ook te doen. Zorg dat je zo goed mogelijk voorbereid bent en dat je geen hulp nodig hebt van de KNRM of andere hulpverleners. Denk aan een schone en volle tank en ga alleen varen bij goede weersverwachting.  Door een goede voorbereiding is veel ellende te voorkomen. 

Vraag nu de gratis digitale brochure aan met waardevolle tips en weetjes en maak automatisch kans op een GRATIS Man overboord training met de KNRM! 

De partners van het Watersportverbond