Gratis cursussen Race Office en Uitslagverwerking nu online!

In de serie “Club Official” zijn de 4e en 5e cursus nu online! Iedereen die in het race office of met uitslagverwerking wil meehelpen, kan hier in korte tijd nuttige informatie inwinnen.

28 november 2019

In de serie “Club Official” zijn de 4e en 5e cursus nu online! Iedereen die in het race office of met uitslagverwerking wil meehelpen, kan hier in korte tijd nuttige informatie inwinnen. Deze gratis cursussen zijn bedoeld voor iedereen die wel eens helpt of mee wil helpen bij de organisatie van een zeilwedstrijd en zijn te volgen waar en wanneer het jou uitkomt!

Via https://www.elowatersportverbond.nl/ kom je direct in de Elektronische Leeromgeving (ELO) van het Watersportverbond. Wanneer je hier een account hebt aangemaakt, heb je direct toegang tot de cursussen.

In ongeveer een half uurtje tijd leer je de belangrijkste zaken die nodig zijn om gelijk in de praktijk aan de slag te kunnen. Elke cursus bestaat uit een aantal hoofdstukken met duidelijke uitleg, foto’s en graphics. Teksten zijn kort en to-the-point. Je kunt op elk gewenst moment een hoofdstuk afsluiten en later weer verder gaan. Zelfs op je telefoon werkt het!

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met twee meerkeuzevragen. Als je alle vragen goed beantwoord hebt, ontvang je een (digitale) Badge. We registreren je dan ook gelijk als ‘Club Official Niveau 1’ in de functie waarvoor jij de cursus hebt afgerond. Inmiddels hebben we al 430 cursisten mogen verwelkomen en zijn er 250 badges behaald!

Als je al actief en/of gediplomeerd bent als official neem dan vooral ook een kijkje! Verder kun je heel eenvoudig het linkje doorsturen naar de personen die het aankomende weekend komen helpen op je club.

Boeienboot, Startschip en Jury

De cursussen Boeienboot, Startschip en Jury zijn al een tijdje beschikbaar. We hopen nog voor Kerst Uitrustingscontroleur klaar te hebben en eind januari de laatste: Rescue. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met opleidingen@watersportverbond.nl.

De partners van het Watersportverbond