Kijk hier de presentaties van de webinars terug!

8 juni 2020

Vanuit De Weerelt van Sport hebben de 5 bonden (Watersportverbond, KNHB, Nederlandse Skivereniging, NGF en NEVOBO) gezamenlijk een drietal interactieve webinars georganiseerd. Aan de webinars namen bestuurders van de verschillende sportverenigingen deel wat nieuwe inzichten en ideeën bracht die op deze manier breed gedeeld konden worden.

Wegens het succes van de webinars gaan wij vanaf nu ook Watersport specifieke webinars organiseren. Onderwerp datum en tijd communiceren wij via de website, de besturennieuwsbrief en onze social media kanalen.

Heb je de webinar gemist? Bekijk hier de presentaties terug:

Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten - presentatie
Communiceren, juist nu! Maar hoe? - presentatie
Financieel gezond de crisis door! - presentatie


Reacties op de webinars

WV de Riette: "Heel nuttig om ook met bestuurders van andere sportverenigingen dit te volgen’. Zo hoor je eens heel nieuwe benaderingen en krijg je andere inzichten. Echt interessant!”

WSV Sint Annaland: “Door de tips in het eerste webinar hebben we nu een aantal wat oudere leden gebeld en gevraagd hoe het met ze gaat. Zo houden we ze toch betrokken bij onze vereniging. En door het tweede webinar is het ons bijvoorbeeld duidelijk geworden dat we als vereniging zeker na moeten gaan denken over het toevoegen van Instagram aan onze social media kanalen om jeugd te bereiken.”

Uitgelichte artikelen

Coronavirus en watersport

De partners van het Watersportverbond