Ledenactie Boot Holland 2020

30 januari 2020

Ben je fervent watersporter? Kom dan van 7 t/m 11 februari naar Boot Holland in Leeuwarden, dé aftrap van het watersportseizoen. Boot Holland is gezellig, inspirerend en nieuwswaardig: in februari 2020 toont de beurs weer vele primeurs op het gebied van (motor)boten. Alle reden voor een bezoek aan de 30ste editie. 

Ook het Watersportverbond is weer bij Boot Holland aanwezig om met watersporters in gesprek te gaan over wat er leeft bij onze achterban, informatie uit te wisselen en gewoon even bij te praten. Je bent van harte welkom op onze stand! Elke dag is er een quiz over de vaarregels en er is doorlopend mogelijkheid tot het volgen van de online (demo)versie van de cursus motorbootvaren van het Watersportverbond.


Kortingsactie

Leden van het Watersportverbond krijgen ook dit jaar online korting op hun entree. Je kan het gewenste aantal kaarten alleen online bestellen via deze link. De prijs per kaart is met actiecode € 11,- euro in plaats van € 14,50 euro aan de kassa. Let op! De korting geldt alleen online.

De actiecode die je nodig hebt is: BH2020WV

Klik hier voor meer informatie en de openingstijden van Boot Holland.


Voor bestuurders

Evenals voorgaande jaren gaan we tijdens Boot Holland graag in gesprek met onze verenigingsbestuurders. We horen graag hoe het met de vereniging gaat en of er nog zaken zijn waarin wij jouw vereniging kunnen ondersteunen. Voor het maken van een afspraak kan je een mailtje sturen naar vereniging@watersportverbond.nl, met de datum en het tijdstip van jouw voorkeur. Wij nemen vervolgens contact met je op. Verenigingen die een afspraak hebben gemaakt krijgen maximaal twee toegangskaarten toegestuurd. Zonder afspraak ben je natuurlijk ook van harte welkom, maar dan is het niet altijd zeker of er voldoende tijd is om een gesprek aan te gaan. Wees dus op tijd met aanmelden!

De partners van het Watersportverbond