Leuke toegankelijke online cursussen beschikbaar

Helpen bij een zeilwedstrijd? Volg een online cursus!

7 juni 2019

Voor iedereen die wel eens helpt of mee wil helpen bij de organisatie van een zeilwedstrijd ontwikkelt de Watersportacademy een serie online cursussen. De gratis cursussen zijn te volgen waar en wanneer het jou uitkomt. In ongeveer een half uur tijd leer je heel functiegericht de belangrijkste zaken die nodig zijn om gelijk in de praktijk aan de slag te kunnen. Momenteel zijn de cursussen Boeienboot en Startschip beschikbaar, aan de andere cursussen wordt nu gewerkt.


Op elk gewenst moment

Elke cursus bestaat uit een aantal hoofdstukken met korte uitleg, foto’s, graphics en animaties. Teksten zijn kort en to-the-point. Je kunt op elk gewenst moment een hoofdstuk volgen en later weer verder gaan. Zelfs op je telefoon werkt het!


Club Official

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met twee meerkeuzevragen. Als je alle vragen goed beantwoord hebt, ontvang je een digitale Badge. We registreren je dan ook gelijk als ‘Club Official’ in de functie waarvoor jij de cursus hebt afgerond. Wanneer je alle cursussen gedaan hebt, registreren we je als Club Official op Niveau 2. Je bent dan op clubniveau op elk gebied inzetbaar.

Tenslotte nodigen we alle bestaande officials uit om ook eens een kijkje te nemen. Je kunt namelijk heel eenvoudig het linkje doorsturen naar de personen die het aankomende weekend komen helpen. En je kunt even checken of je zelf alles nog weet ;-)


Elektronische Leeromgeving

Via www.elowatersportverbond.nl kom je direct in de Elektronische Leeromgeving van het Watersportverbond. Wanneer je op deze website een account hebt aangemaakt, heb je toegang tot de cursussen. Heb je vragen? Neem dan contact op met opleidingen@watersportverbond.nl.

Uitgelichte artikelen

Wedstrijdsport

De partners van het Watersportverbond