Meld nu je toertocht voor 'Toerkalender 2021' aan!

Organisatoren kunnen doorlopend tochten aanmelden. Er is geen deadline voor het aanmelden.

11 november 2020

Na een door de coronamaatregelen rommelig verlopen seizoen met veel annuleringen op de kalender. Kijken we uit naar een nieuwe start in 2021. Hoewel het nog altijd de vraag is hoe toertochten plaats kunnen gaan vinden is het alvast belangrijk om alle plannen voor 2021 samen te brengen op de toerkalender. Zo kunnen we komend voorjaar hopelijk mooie tochten varen door heel het land.

Wil je een toertocht aanmelden voor opname in de toerkalender? Aanmelden kan via deze link. Organisatoren kunnen doorlopend toertochten aanmelden. Er is geen deadline voor het aanmelden van de toertochten.


Toerkalender in Magazine Kanosport

De Toerkalender 2021 wordt gepubliceerd in de digitale kalender op onze website: www.watersportverbond.nl/kalender/toervaren. Ook verschijnt de toerkalender in het decembernummer van het Magazine Kanosport. Wil je dat jouw (toer)tocht in dit nummer verschijnt? Houd dan rekening met de deadline: aanmelden voor 25 november 2020.

Heb je vragen over de kalender neem dan contact met ons op via bejanca.van.grootheest@watersportverbond.nl. Het Watersportverbond wenst je alvast veel succes met de voorbereidingen!

Uitgelichte artikelen

Recreatie

De partners van het Watersportverbond