Met korting naar (Optimist on Tour op) de Vakantiebeurs

Van 16 t/m 19 januari 2020 kun jij inspiratie opdoen voor je nieuwe (watersport)vakantie op de Vakantiebeurs. En kinderen en kleinkinderen? Die kunnen gratis mee! Er is voor hun ook genoeg te doen, de waterbak van Optimist on Tour staat klaar voor ze.

20 december 2019

Over de vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is jarig! Deze extra feestelijke 50e editie krijgt een gouden randje; laat je verrassen door het nóg grotere aanbod van reisorganisaties, hotels en bestemmingen. Swing mee met de indrukwekkende optredens van grote artiesten & doe mee aan allerlei avontuurlijke activiteiten. Proef bij de locals van de allerlekkerste hapjes en drankjes vanuit de hele wereld. Laat je van 16 t/m 19 januari 2020 door de specialisten inspireren over jouw volgende vakantiebestemming en ervaar hét ultieme vakantiegevoel. Een flink aangevulde bucketlist gegarandeerd. 

Kom watersporten op de Vakantiebeurs

Samen met de Vakantiebeurs organiseert het Watersportverbond Optimist on Tour op deze unieke locatie in Nederland. Dit is de kans voor (klein)kinderen, om gratis te leren zeilen, kanovaren of suppen bij Optimist on Tour. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.

Toegang tot de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is deelnemers van Optimist on Tour, t/m 16 jaar, helemaal gratis. Ouders en opa’s en oma’s kunnen via deze link met korting een toegangskaartje kopen. Met de kortingscode van het Watersportverbond betalen zij voor toegang tot de Vakantiebeurs geen € 15,- maar slechts € 9,-. Bestel de kaarten via deze link.


Meer weten?

Ga voor meer informatie over Optimist on Tour op de Vakantiebeurs naar https://optimistontour.nl/vakantiebeurs/.

 

Uitgelichte artikelen

Recreatie

De partners van het Watersportverbond