Nederlandse kampioenen in 2019

Jaarlijks winnen ontzettend veel Nederlandse sporters medailles bij nationale en internationale wedstrijden. Hier een overzicht van bij ons bekende Nederlandse sporters die bij een Nederlands-, Europees- of Wereldkampioenschap in 2019 een podiumplaats hebben behaald of bij een ander aansprekend internationaal evenement.

10 januari 2020
Jaarlijks winnen ontzettend veel Nederlandse sporters medailles bij nationale en internationale wedstrijden. Hier vind je een overzicht van bij ons bekende Nederlandse sporters die bij een Nederlands-, Europees- of Wereldkampioenschap in 2019 een podiumplaats hebben behaald of bij een ander aansprekend internationaal evenement. Missen we iemand? Geef het dan aan ons door via wedstrijdsport@watersportverbond.nl

 

Het Watersportverbond wordt jaarlijks door vele gemeenten en provincies benaderd om, voor bijvoorbeeld sportgala’s, kampioenen door te geven. De kampioenen die we op het internet en in de diverse zeilbladen tegenkomen, slaan we uiteraard op. Helaas is het Watersportverbond niet altijd op de hoogte van deelname en prestaties. Hierbij het verzoek aan iedereen om ook dit jaar via wedstrijdsport@watersportverbond.nl aan ons door te geven wie, waar, wanneer en in welke klasse een podiumplaats heeft behaald.

 

Uitgelichte artikelen

Wedstrijdsport

De partners van het Watersportverbond