Sailcenter nieuwe (hoofd)sponsor Optimist Club Nederland

Sailcenter zet zich in voor de gehele Optimist Klasse

30 januari 2021

Sailcenter en de Optimist Club Nederland (OCN) hebben begin deze maand een sponsorcontract getekend. Sailcenter verbindt zich hiermee aan de OCN voor een periode van minimaal 4 jaar. Naast de gebruikelijke sponsoring van de 24 Kern- en Jeugdploeg zeilers, heeft Sailcenter de sponsoring speciaal voor de OCN uitgebreid voor de hele Optimist Klasse. Dit betekent onder andere dat alle OCN-leden iedere maand een mooie aanbieding ontvangen, specifiek gericht op de behoefte in het zeilseizoen. Daarnaast zal de Sailcenter event shop op alle grotere selectie-evenementen aanwezig zijn om de Optimist zeilers te ondersteunen en van service voorzien. 

Remco Kenbeek, directeur van Sailcenter, licht toe: ‘We vinden het niet alleen geweldig dat we de Kern- en Jeugdploeg kunnen ondersteunen maar vooral dat we ons nu voor de gehele Optimist Klasse kunnen inzetten. 

De OCN-leden hebben inmiddels al de eerste aanbiedingsactie ontvangen. Benieuwd waar Sailcenter aanwezig is met de Sailcenter event shop? Blijf op de hoogte via www.sailcenter.com en www.optimist.nl en volg Sailcenter en de OCN op Instagram en Facebook.

Uitgelichte artikelen

Wedstrijdsport

De partners van het Watersportverbond