Vaste lig- of opslagplaats beschikbaar?

Wij koppelen vraag en aanbod aan elkaar.

9 juni 2021

Vorig jaar zijn we gestart met het koppelen van vraag en aanbod van vaste ligplaatsen bij verenigingen. Hieronder vallen alle soorten vaste ligplaatsen, zoals voor zeilboten, motorboten, kano's, surf en kite gear en sup's. Naar aanleiding van deze oproep hebben een aantal verenigingen aangegeven plaatsen beschikbaar te hebben, deze staan momenteel op onze website.

Door de corona pandemie, is aantal verkochte boten vorig jaar enorm gestegen en de verwachting is dat een groot aantal van deze mensen ook dit jaar in Nederland vakantie zullen vieren en mogelijk nog op zoek zijn naar vaste ligplaatsen. 

Graag willen we ook dit jaar weer nieuwe watersporters in contact brengen met de bij ons aangesloten verenigingen. We zullen de kaart opnieuw onder de aandacht brengen bij  watersporters via onze nieuwsbrieven, website en social media. 

Vaste lig- of opslagplaats beschikbaar?

Heb je als vereniging ook nog vaste lig- of opslagplaatsen vrij? Maak dit dan ook bekend via de kanalen van het Watersportverbond. Wij koppelen vraag en aanbod graag aan elkaar.

Uiteraard kan de beschikbaarheid afhangen van bijvoorbeeld lengte en diepgang en soort boot of binnen/buiten, op trailer of in de loods. Wanneer een geïnteresseerde watersporter contact met de vereniging opneemt kunnen de exacte mogelijkheden besproken worden. Is voor die behoefte nog net geen plek beschikbaar, dan is het contact in ieder geval wel al gelegd. Wellicht kunnen ze al lid worden en op de wachtlijst gezet worden. Is voor die behoefte wel een ligplaats beschikbaar dan kan dit direct een nieuw lid opleveren. 

 

Vrije ligplaatsen kun je online aanmelden via onderstaand formulier.

Formulier beschikbaarheid ligplaatsen

Komt niet in het kaartje, alleen voor vragen vanuit Watersportverbond
Komt niet in het kaartje, alleen voor vragen vanuit Watersportverbond
Komt niet in het kaartje, alleen voor vragen vanuit Watersportverbond


De partners van het Watersportverbond