Vaste ligplaatsen beschikbaar? Wij zetten ze op de kaart!

19 juni 2020

Wil je als vereniging nieuwe leden werven en hebben jullie nog vaste lig- of opslagplaatsen vrij? Maak dit bekend via de kanalen van het Watersportverbond. Wij koppelen vraag en aanbod graag aan elkaar zodat jouw vereniging nieuwe leden werft deze zomer. 

Dit jaar worden er meer vakanties in Nederland doorgebracht en een groot  aantal Nederlanders (her)ontdekt dat dit ook prachtig op het water kan. Het aantal verkochte boten is enorm gestegen. Hierdoor is de vraag naar vaste ligplaatsen ook toegenomen. Een kans voor verenigingen om nieuwe leden (en inkomsten) te ontvangen.


Kaart met beschikbaarheid

Wij helpen jullie hier graag mee door de verbinding te leggen tussen de (nieuwe) watersporters en onze aangesloten verenigingen. Wij ontwikkelen een kaart waarop alle verenigingen met beschikbare vaste ligplaatsen zichtbaar worden. De (nieuwe) botenbezitter ziet direct welke verenigingen hij/zij kan benaderen met een link naar jullie website. Het contact tussen het potentiële nieuwe lid (of familie) en jullie vereniging is dan gelegd. 

Deze kaart verspreiden wij via een campagne in onze nieuwsbrieven, website en via social media aan watersportend Nederland.


Meld je vrije ligplaatsen aan

Vul dit formulier in. Je hoeft alleen aan te geven of er vaste ligplaatsen beschikbaar zijn ja of nee. Heb je hier nog vragen over? Mirella Feeke (afdeling Verenigingsondersteuning) beantwoordt ze graag via vereniging@watersportverbond.nl.

De partners van het Watersportverbond